Område

Sport

La Manga er kun en 30 minutters kørsel fra vores lejlighed. Her befinder det internationalt kendte La Manga Sports Club sig. Her afholder mange internationale topfodboldklubber deres træningslejre, ligesom der afholdes mange internationale turneringer forud for sæsonopstarterne. Herudover er der også et større tennis akademi.


Strande

Mar Menor er den største lagune i Europa. Den har rene og svagt skrånende sandstrande. Vandtemperaturen i Mar Menor er normalt 3-5 grader højere end i Middelhavet. De fantastiske strande er derfor perfekte til familieferier med mindre børn. Der er masser af vandsportsmuligheder ved lagunen, så også unge og voksne kan blive udfordret.


Seværdigheder

Den nærliggende strand Lo Pagan er kendt for sit mudderbad, hvor de mange mineraler i mudderet virker opkvikkende og helbredende for enhver. Mudderbadet virker også helbredende ved inflammatoriske lidelser og i forbindelse med hudsygdomme som eksempelvis psoriasis.


Byer

Cartagena og Murcia er større byer i nærheden af resortet. Der er rig mulighed for at shoppe i diverse centre og indkøbsgader.

Byerne er endvidere fulde af kulturelle og historiske tilbud, som er værd at udforske nærmere.

Cartagena er Spaniens vigtigste havneby, og det kan særligt anbefales at besøge havnefronten med dens mange hyggelige cafeer, barer og indkøbsmuligheder.


Restauranter

Der er en flere restauranter i resortet. Byerne i nærheden Los Alcazares og San Pedro Del Pinatar har et bredt udvalg af cafeer og restauranter i alle prisklasser.

 

Info

I lejligheden ligger den en mappe med forslag til hyggelige gøremål. Der er info om "Stranden", "Udflugter", Seværdigheder", "Gåture", "Cykelture", "Shoppingture", "Restauranter", "Byture", "Natteliv" m.m.