Golf

The Niclaus Golf Trail

The Niclaus Golf Trail består i øjeblikket af 5 færdige golfbaner, Mar Menor, El Valle, Hacienda Riquelme, La Torre og Condado De Alhama.

Alle baner er designet af Jack Nicklaus. Herudover er

Polaris World, der står bag projektet, i gang med at færdiggøre endnu en golfbane og yderligere to golfbaner er projekteret. Når projektet står færdigt vil der være tale om et rent golf-mekka med 8 golfbaner inden for en radius af 25 km.Golfbaner tilknyttet The Nicklaus Golf Trail

Se mere her: The Nicklaus Golf Trail


Mar Menor Golf Resort (18 huller, par 72)

Mar Menor var oprindelig en 9-huls bane designet af Dave Thomas. Jack Niclaus Design har stået for udvidelsen til den nuværende 18-huls bane.

Banen har bløde konturer og gode recovery-områder med brede bunkere.


El Valle Golf Resort (18 huller, par 71)

Banen er designet med et "ørkentema" for øje. Den er anlagt omkring to søer, vandløb, små vandfald og grupper af bunkere - alle omgivet af klipper og naturlig vegetation.


Hacienda Riquelme Golf Resort (18 huller, par 72)

Banen er den største af banerne i The Nicklaus Golf Trail. Banen har brede fairways, der løber mellem oliventræer, vilde blomster og 5 søer. Der er greens, der kan være vanskelig at spille ind på. Der er flere udfordrende bunkere. En underholdende bane.


La Torre Golf Resort (18 huller, par 68)

Banen er reduceret i størrelse og har brede fairways og store bunkere. Med en banestørrelse på kun 5,4 km er det en bane, hvor akkuratesse og strategi er fundamental.


Condado De Alhama Golf Resort (18 huller, par 72)

Banen er en af de mest attraktive baner i Spanien. Banen er anlagt omkring 4 søer og har store højdemæssige niveauforskelle, der gør den til en fantastisk udfordring for de fleste.Andre golfbaner i nærheden


Hacienda Del Alamo Golf Course (18 huller, par 72)

En enorm bane designet af Dave Thomas. Banen er en af de længste I Spanien. 8 søer og over 70 bunkere gør indspil til green til en stor udfordring. Banen tager op til 5 timer at spille

Se mere her: Hacienda Del Alamo Golf Course


Roda Golf Course (18 huller, par 72)

En bane designet af Dave Thomas, der har formet et fladt område til en smuk kuperet bane med 3 strategisk beliggende søer. Der er plantet masser af træer og palmer der omkranser de fordige fairways.

Se mere her: Roda Golf Course


La Manga Club Golf Club

Golfområde bestående af 3 baner beliggende i det berømte La Manga Sports Club.

Området består udover golf også af blandt andet tennisakademi ligesom området i høj grad bliver brugt i sæsonoptakter for kendte internationale fodboldhold og fodboldlandshold.

Golfbanerne i La Manga Club er ved flere lejligheder blevet kåret som Europas bedste golfbaner.

Se mere her: La Manga Club Golf Club